0

+31 (0) 183 76 90 30
Tijdelijk maandag - vrijdag 9:00 - 12:00

Vanwege topdrukte zijn onze verwerkings- en levertijden langer dan u van ons gewend bent.

Ons verhaal

Ons verhaal

Tandwielen.com is opgericht als een zelfstandige onderneming. In de loop der jaren is Tandwielen.com uitgegroeid tot dé specialist in het leveren van standaard- en maatwerkoplossingen op het gebied van aandrijftechniek.

Via www.tandwielen.com kunt u uit onze standaard assortiment, aandrijfcomponenten bestellen. Bent u echter op zoek naar maatwerk, dan kunt u middels een technische tekening vrijblijvend een offerte aanvragen.

U kunt uw zoektocht uiteraard ook telefonisch aan ons kenbaar maken. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.

Onze contactgegevens:

Tandwielen.com
Schelluinsestraat 10d
4203 NL Gorinchem
Tel: +31 (0) 183 76 90 30
Fax: +31 (0) 183 76 07 02
Email: Email:

Onze missie

De vraag naar hoogwaardige producten met zeer korte levertijden zal steeds meer toenemen. Wij zijn ons daarom gaan specialiseren in het online leveren van hoogwaardige vertande aandrijfcomponenten. Daarom is onze missie dat wij de betrouwbare tandwielleverancier worden, die voortdurend innoveert om de verwachtingen te blijven overtreffen. Wij willen beschouwd worden als de meest flexibele leverancier met de hoogste kwaliteit producten, de beste maatwerkoplossingen, tijdig, persoonlijk en vakkundig zijn opdrachten uitvoert. Het is onze plicht om u te ondersteunen betere machines - betere wereld - te bouwen. Dag in, dag uit.

Onze kwaliteit

Wij streven naar wereldklasse producten, die betrouwbaar zijn en voldoen aan alle kwaliteitsnormen. De kwaliteit van een aandrijfcomponent wordt bepaald door de microstructuur en fijnheid van de specifieke materiaalsoort, het type vertanding en de mechanische specificaties, de uiteindelijke productie van de tandvorm en de keuze voor het type warmtebehandeling om de beoogde kwalificatie te verkrijgen. Op uw verzoek, kunnen wij bij uw product een meetrapport aanleveren.

Tandwielen.com kan tandwielen leveren tot DIN Klasse 1. Wij werken met leveranciers met een 'zero defect' waardering en voldoen aan ISO 9001:2000 / TS 16949:2002.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.